Garantie

Autotrust garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Wij bieden in samenwerking met Autotrust verschillende garantiemogelijkheden aan, afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Al jaren behoedt Autotrust vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten. Of het nu gaat om een kapotte dynamo of motor, de kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variëren. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen.

 

U mag zelf uw garage kiezen

Bij het afsluiten van de Autotrust garantie kunt u kiezen om de reparatie van uw auto door Tigelaar Automotive uit te laten uitvoeren of door een andere garage. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

 

U heeft garantie dichtbij huis en in een deel van Europa

Ook wanneer u in het buitenland bent kunt u contact opnemen met Autotrust. Het melden van een claim doet u gemakkelijk online via: www.autotrust.nl/claims

U ontvangt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs waar u een afspraak kunt maken. Het is van belang altijd eerst de claim te melden en toestemming te krijgen voor reparatie. Bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking van de voorwaarden.